Sohbet gemisi
Etiketler | daha fazla insanın bu muhabbete ortak olmasına vesile olabilirsiniz |
Chat | Sohbet gemisi |
Kategori | islami-sohbet |
Bu Sohbet Odaları | 496 Kez ziyaret edilmiştir |
Yazar | Sohbet |
Sohbet gemisi Hakkında Detaylar
Hayat koşturmacası çoğu kez, bizi nehirde akıntıya kapılmış yaprak gibi sürükleyip götürebilir. Bizim aklımız, irademiz ve inancımız, durup düşünmeyi, yolumuzu ve yolculuğumuzu gözden geçirmeyi ve eksen kayması yaşamışsak toparlanmayı öngörmeli. Var edilme amacına uygun bir yürüyüş, ancak amacımızı gündemimizde sürekli canlı tutmakla daha mümkün hale gelebilir. Niçin yaratıldığımızı hep hatırlayalım ki yolumuzu kaybetmeyelim.
Selam aleyküm değerli islami sohbet sitesinde hocam azina yurene salik olsun çok güzel anlatıyorsun bizde seni cok güzel dinliyoruz yarebbim iki cihanda güzel sesiniz susmasin inşallah hocam sizi allah im emanet ediyorum efendim gerçek kalbimi mes etin sabah şerifleri hayirli huzurlu gül kokulu nurlu olsun inşallah inşallah inşallah amin amin amin amin amin
Allahım sana şükürler olsun bu hikayeyi daha önce dinlemiştim bu gün aklıma bu hikaye neydi acaba nasıl bulurum bu hikayeyi rabbim ne kadar büyük bu gün abone oldum size Kısmet her şey çok duygusal hocam Allah razı olsun sizden
Rabbim İslam davasın da biz gençleri daim ve muvaffak eylesin. Yıkmadınız yıkamayacaksınız !! Yılmadık yılmayacağız! Yakup abi sende biz gençlere muhteşem bir örneksin Rabbim senden razı olsun. Bu proğramı yaptığın için de dini sohbet sitesiniz hazirlayanlardan sana çok teşekkürler Rabbim senden de razı olsun.
Bugünlere gelebilmek için çok bedeller ödedik.Yakup kardeşim bunlardan sadece bi tanesi.Programı izlerken ogünlere döndüm.Yaşadıklarımızı unutmayalım evlatlarımızada anlatalım.Rabbim ogünleri bir daha yaşatmasın.Biz öz yurdumuzda çok garip yaşadık.Böyle programların devamını bekliyoruz... Tüm yayın ekibinden ALLAH razı olsun.
O kadar iyi hatırlıyorum ki o zamanları İstanbul Üniversitesinin Beyazıt kapılarında ağlaya ağlaya sınava girmeye çalışıyordum asla izin vermediler kendi vatanımızda yabancı gibiydik. Ve bunu bize iliklerimize kadar yaşattılar. Başörtüsü yasağı kalktığında tekrar sınava girdiğimde ödüm kopuyordu görevliler gelip dışarı atacaklar diye. Yakup kardeşi dinlerken çok duygulandım. Rabbim o günleri bu vatana millete tekrar yaşatmasın. Biz müslümanlara şuur nasip etsin
Gerçekten şu bahsedilen konular bizden çok uzak zamanlarda olmadı.Geçmişe bu kadar kör olmamız, maalesef şuanda sahip olduğumuz nimetlere şükrü unutmamız gerçekten üzücü.Yeni neslimizde gençlerimizin bu bilgilerden daha çok haberdar olması lazım.
Ben sizi çok severek ve hayretle dinliyorum inanın sizinle tanışmadan önce Türkiye'de bu kadar kıymetli insanların olduğunu bilmiyordum zannediyormusumki hep güzel insanlar hocalar bizden önceleri yaşamışlar Rabb'im yolunuzu açık etsin çok bilgileniyorum Allah'ım razı olsun
Esselamün aleyküm mircte.org da o kadar güzel program yapıyorsunuz her bölümünden kendime düşen o kadar çok şey öğreniyorumki haftayı ible çekiyorum Allah sizden ve emegi geçen herkesten razı olsun ne hayatlar yaşamışlar şimdiki Z kuşağına anlatmak gerek
Sıradaki sohbetler
-
Chat Sohbet OdaLarı
Son günlerde yine sosyal sohbet odaları yine gözde revaçta olmaya başladı. Her ne kadar sosyal medyanın çok olsa chat sohbet odaları varlığını asla kaybetmedi. En çok evde kalan bayanlarımızın rahatça gelip sohbet ederek vakitlerini geçirip yeni yeni arkadaşlıklar kurabilirler.
-
Dini sohbet canlı
Dini sohbet canlı islami sohbet etmek mircte.org da Çok heyecanlı Online sohbet chat sitesi,arkadaşlık,flört,mobil sohbet,dini sohbet,chat odaları,seviyeli sohbet,canlı arkadaşlık sitesi,ve bu kelimelerin ifade ettiği bütün chat sohbet platformlarını çatısı altında toplayarak Online sohbet chat odaları olarak hizmetinize açılmıştır
-
Rize Sohbet Odaları
Rize Sohbet Odaları,ne diyoruz Ol RizeLi Sev GüzeLi,mavi ve yeşilin kucaklaştığı Ayder yaylasi İle meşhur Çay konusunda lider ,Rize Sohbet, Rize Chat, Rize Bedava Sohbet Odaları nda Bir rize Pazarli hemşerinizin sitesine geLip Sohbet etmeye Ne dersiniz, tamamen ücretsiz ve üyelik istemeksizin Riza pazarin tuLumu rizenin kemençesi eşLiğinde hizmet vermektedir.
-
Kız Kıza MiRCte Sohbet
Kız Kıza MiRCte Sohbet İrc mIRC ortamında oldukça zor bir sohbettir kız kıza sohbet. Ama biz mircte.org ailesi olarak bu zoruda başarıp siz bayanlar kızlar için kıza kıza sohbet ortamını hazırladık. Kadın giyim moda örgü ne konuda sohbet etmek istiyorsanız buyrun gelin. Mobilde kız kıza sohbet etmek için mutlaka MiRCte sitemizi ziyaret ediniz. Kız kıza mobil chat odaları ile yeni arkadaşlıklara kapılar açınız.
-
Cepte Muhabbet
Kiminle nasıl sohbet edilir dediğimiz bu zamanlarda aslında sohbet etmek o kadar da zor değil. Önemli olan gerçekten seviyeli ve güvenilir bir sohbet ortamı sitesi yada odası olsun. İşte tam da bu nokta da bizler sizler için devreye giriyoruz.
-
Eskişehir Sohbet
Eskişehir Sohbet Eskişehir Sohbet Odaları Türkiyenin bütün ilinde olduğu gibi Eskişehirde de sizlerleyiz. Yeni arkadaşlıklar için ilk adım chat yani sohbet odalarından geçmektedir. Eskişehir chat ortamı, Eskişehir sohbet, bedava Eskişehir sohbet odaları,sohbet için Eskişehir, üyeliksiz Eskişehir sohbet platformu, ücretsiz Eskişehir sohbet salonu Eskişehir chat olarak sizlerleyiz. En güzel sohbetler bu mekanda.
-
Evde Zencefil Yetiştirmek
Zencefil... Sağlık açısından şifa deposu olarak bildiğimiz bitkilerden birisidir. Mide bağırsak soğuk algınlığında olduğu gibi en çok bayanların en korkulu rüyası olan kilolar içinde kullanılabiliyor. Hem toz hem kök olarak tükettiğimiz zencefili istersek satın almak yerine evde kendimiz de yetiştirebiliriz. Belki biraz biraz sabır isteyecek ama sonuçta kendi yetiştirdiğimiz zencefilleri gönül rahatlığıyla tüketebileceğiz.
-
dini sohbet odaları seviyeli
Türkiyede ilk islami sohbet siteleri açilir açilmaz seviyeli dini sohbet odaları ile sizlere 7/24 kesintisiz hizmet vermekteyiz islami arkadaşlık sitesi, seviyeli islami sohbet odası hizmetinin yanisira,Kelebek,geveze,kanallarimizda İslami değerleri koruyarak kişilerin birbirlerini tanımalarını sağlayan bir arkadaşlık sitesidir. Aynı zamanda oyunlar da oynayabileceğiniz bu site içerisinde keyifli zaman geçirmeniz mümkündür.
-
Dini Sohbet Yerleri
Dini Sohbetler, uyuyanı uyandıracak canlılıkta olmalıdır,Seviyeli Dini sohbet yerleri bulmak artik çok zorLaştı,Dini sohbet edecek kişi rızkını helalinden yemeye ve beraber bulunduğu kişilerin manevi keyfiyetine dikkat etmeli ve bunların tesiri altında olduğunu asla unutmamalıdır
-
Dua Etmek Umuttur
Dua et. Derdin de yükünde hafiflesin. Yerlere göklere sığmayan belkide avucunda biriken duana sığar. Seni senden daha iyi bilen Allaha olsun anlatışımız. An gelir biz bizden umudumuzu kessekte Rabbimiz bizden umudunu asla kesmez ve bize bir yol verir çıkışı yok dediğimiz yollar için. Onun in yüreğimizi avucunuza avucumuzdakileri Allahımıza anlatalım.